A Hírhatár alternatív megoldás azok számára, akik korábban már dolgoztak a médiában, vagy elhivatottságot éreznek a szakma iránt. Nálunk a saját lábukra állhatnak, önmaguk főnökei lehetnek úgy, hogy közben nincsenek egyedül – a központtól és a csapattól folyamatos támogatást kapnak, mégis megmarad függetlenségük.

 

A Hírhatár lehetőséget ad arra, hogy szerkesztőink a saját stílusukban közölhessék a gondolataikat egyrészt a lakóhelyük aktuális közéleti eseményeiről, híreiről, bármilyen témában, másrészt az országban, a világban zajló történésekről is elmondhatják véleményüket saját publicisztika rovatukban, vagy az országos oldal blogfelületén.

 

Szerkesztőink számára az elindulás is sokkal könnyebb, mint bármely más portál esetében: a franchise folyamatosan bővülő rendszerének tagjai már megalapozták az újonnan induló oldal hírnevét is. Köszönhető ez annak, hogy immár kikerülhetetlenek vagyunk a magyar médiapiacon: minden valamire való médium hivatkozott már ránk, a Hírhatár név rendszeresen elhangzik rádió és televíziós adásokban, valamint folyamatosan jelen vagyunk a nagy hírgyűjtő portálokon is.

 

A legkisebb településen élő szerkesztőnk írásai ugyanúgy országos publicitást kapnak, mint a nagyvárosainkban működő portáljaink anyagai, hiszen minden egyes Hírhatár cikk megjelenik központi oldalunkon. Tagjaink a társoldalak legérdekesebb híreit felhasználhatják saját oldalukon, így segítve egymás munkáját. Ráadásul élve ezzel a lehetőséggel nem más médiumra kell hivatkoznunk, hanem egyedi Hírhatár anyagot közvetíthetünk az olvasók felé.

 

Nem célunk, hogy felvegyük a versenyt a legnagyobb magyar hírportálokkal, hiszen semmiben nem hasonlítunk rájuk, és nem is akarunk egy lenni a sok közül. Számunkra az olvasók fontosak, hogy az őket érintő és érdeklő eseményekről gyors, hiteles és pontos tájékoztatást kapjanak. A színvonalas írások, a friss tudósítások, a helyi hírek közlése köti hozzánk a közönségünket.

Oldal tetejére