Mi is az a Hh?

 

Mi, „hírhatárosok”, magunk között csak így emlegetjük. Van egy hosszú nevünk is: Hírhatár Online Lapcsoport.

 

Büszkék vagyunk függetlenségünkre, jelenleg az ország legnagyobb civil hírügynökségeként működünk és folyamatosan bővül a csapatunk. Tolnától Baranyáig azon dolgozunk, hogy akár a legkisebb településen is objektív és naprakész hírekkel lássuk el az olvasókat.

 

Hogyan működik?

 

Franchise rendszerünkben minden egyes szerkesztőség önállóan működik a saját területén, legyen az akár egy kisváros, akár egy megye. Célunk, hogy formabontó módon a legkisebb településeken is megjelenjünk, és hogy az ott élők közösségi életét a helyi Hírhatár portál támogassa, alakítsa. Az országos oldalunk minden hírt összegyűjt, nagyobb közönséget biztosítva ezzel az egyes portálok mondanivalójának.

 

Mitől különleges?

 

Akik a Hírhatárhoz csatlakoznak, azoknak nem kell beállniuk semmilyen sorba. Ahányan vagyunk, annyifélék vagyunk. Mi megadjuk a lehetőséget arra, hogy tagjaink megmutathassák magukat a nagyvilágnak, ettől tudunk változatosak és egyediek maradni. Szerkesztőink őszintén megírhatják, amit gondolnak, mert ők a saját portáljuk felelős szerkesztői. Egyedül hozzák meg döntéseiket, alakítják profiljukat, szólítják meg az olvasóikat.

 

Miért jó a Hírhatárhoz tartozni?

 

Mi tudjuk, hogy mitől működik jól és hatékonyan egy hírportál. Biztos hátteret nyújtunk a tagjainknak, mind technikai, mind információs téren. Az oldalvonalról figyelünk, segítünk a jó döntések meghozatalában, eligazodni a média világában, a felmerülő problémákat pedig együtt oldjuk meg. Az ország szinte minden területén rendelkezünk Hírhatár portállal, így biztosított a folyamatos információ-áramlás, a manapság olyan fontos kapcsolatok, a csapatunk tagjai pedig mindenben segítik egymást.

 

Ki kaphat Hírhatár portált?

 

Az ideális jelentkező rendelkezik vállalkozói szemlélettel és jó szervezőképességgel, képes önálló munkavégzésre, kreatív, jól tűri a stresszt, könnyen teremt kapcsolatot, kiválóan kommunikál, számítógépes felhasználói ismeretei alkalmassá teszik portáljának kezelésére. Kellő önbizalommal tekint az összetettebb feladatokra is, mint amilyen egy hírportál felfuttatása és folyamatos menedzselése.

 

Hogyan lehet csatlakozni?

 

A Hírhatár Franchise oldalon a „Jelentkezés lapszerkesztőnek” linkre kattintva ki kell tölteni a rövid kérdőívünket, azután telefonon, vagy személyesen egyeztetünk a továbbiakról. A jelentkezés és az előzetes beszélgetések természetesen semmire nem kötelezik az érdeklődőket és nem kerülnek semmibe!

Oldal tetejére