A Hírhatár Online Lapcsoport bemutatkozása

 

Független, civil alapon szerveződött lapcsoportunk egy olyan egységes, újszerű, egyedi dizájnra és koncepcióra épülő hírportál, amelynek elsődleges célja, hogy az adott településen élőket objektíven és naprakészen tájékoztassa lakóhelyük aktuális közéleti eseményeiről, híreiről, az ott folyó kulturális, turisztikai és egyéb rendezvényekről.

 

Helyben vagyunk!

 

Célul tűztük ki, hogy a Hírhatár formabontó módon akár a legkisebb településen is megjelenjen. A lapcsoport egy folyamatosan bővülő franchise, immár több mint 70 működő oldallal. Törekszünk arra, hogy hírportálunk a helyi hírek vonatkozásában népszerű és interaktív legyen. Országos oldalunkon naponta közel 100 saját hírt közlünk, melyek a városi és megyei, valamint a központi szerkesztőségünk munkájából születnek.

 

Az oldalakon megjelenő cikkek, hírek, hirdetések a legnépszerűbb médiumokkal együtt az internetes keresők első helyein olvashatóak. Köszönhetően ennek is lapcsoportunk „hír-átvivő” képessége egyedülállóan magas, a Hírhatár oldalakon megjelenő cikkek, hírek, hirdetések ezáltal rendkívül értékessé válnak.

 

A Hírhatár oldalainak Facebook rajongótábora folyamatosan növekszik, jelenleg az összes oldal vonatkozásában az utolsó mért hónapban meghaladta a 100 ezer főt.

 

A franchise rendszernek köszönhetően a Hírhatár horizontális felépítése egyedülálló lehetőséget nyújt reklámhirdetések, kampányok egyidejű lebonyolítására.

 

Független hírportálunk szerkesztői az adott településen élnek, ami garanciát nyújt arra, hogy az „Önöknek – Önökről” szóló hírek hiteles, tényszerű alapokon nyugszanak. További célunk, hogy a lakóhely nevével megjelenő Hírhatár oldal a település közösségi, társadalmi életét támogassa, és az ott élőket a Hírhatár internetes hírportálon keresztül egyedi, újszerű módon összekösse.

 

A lapcsoport alapkoncepciója miatt – saját híreink közlése - oldalaink folyamatos látogatottsága, dinamikus fejlődése biztosított!

Oldal tetejére