HÍRHATÁR ONLINE hírportálunk további bővítéséhez keresünk szerkesztőket Budapest kerületeiben és az ország valamennyi településén!


A HÍRHATÁR ONLINE franchise-rendszerű üzemeltetéséhez olyan agilis vállalkozót keresünk, aki számlaképes, járatos az újságírásban, vagy ehhez kedvet, tehetséget érez. Rendelkezzen azokkal a helyi kapcsolatokkal, amik az információk és a hírek megszerzéséhez elengedhetetlenül szükséges. Jó kommunikációs képességgel bírjon, önállóan tudja szervezni munkáját, felkutatni, koordinálni a potenciális hirdetőket.

 

Célul tűztük ki, hogy a HÍRHATÁR ONLINE formabontó módon, akár a legkisebb településen is megjelenjen!

 

 

Internetes hírportálunkon a meglévő főcímek és a  kialakított menüpontok címsorai  azonosak, a mögöttes tartalom admin feltöltésen keresztül változik a helyi aktualitásoknak megfelelően.

 

Lapcsoportunkhoz történő csatlakozásnak és a franchise átvételének nem akadálya, ha Ön jelenleg részt vesz internetes hírportál szerkesztésében, vezetésében, de szeretne önálló vállalkozást indítani.


Számunkra fontos, hogy Ön kreatív és motivált legyen, valamint az, hogy - csapatban, közösen tudjon velünk együttműködni -  azonosulni tudjon filozófiánkkal!

Oldal tetejére